TEKKALE ZİRAİ ALETLER PAZ.İÇveDIŞ TİC.LTD.ŞTİ



Firma Adı
:TEKKALE ZİRAİ ALETLER PAZ.İÇveDIŞ TİC.LTD.ŞTİ
Hizmet verdiği sektör
:Tarım Alet ve Makinalar
Firma yetkilisi
:FARUK KALE
Telefon
:452 433 61 61-452 423 55 93
Adres
:DOLUNAY SANAYİ SİTESİ 5.BLOK NO.12
İlçe
:FATSA
Şehir
:ORDU
Web adresi
:www.tekkale.com
e-Mail
:info@tekkale.com
Firma Hakkında
: 1989 Yılında serüvenine başlayan firmamız KALE TRAKTÖR markası ile yıllarca faaliyet göstermiş olup siz değerli müşterilerimizinde önerileri doğrultusunda üst yönetim değerlendirmeleri sonrasında 2010 yılının başlarından itibaren TEK KALE markasıyla yolumuza devam etmekteyiz.
Tarım aletleri 52TM TEKKALE markalı çapa makinesi veTEKKALE Römorku konusunda faaliyet gösteren firmamamız 52TM El Traktörü ve Römorku konusunda son gelişimci ve öncü olmanın gurununu yaşamaktadır. Uzman kadrosu ve son teknoloji makineleriyle kaliteden ödün vermeden üretim yapmaktadır.
52TM El Traktörleri ve Tarım remorku konusunda gerekli testler ve doğrulamalarını yaptırmış ve siz değerli müşterilerimize güvenle teslim etmektedir.
KALİTE POLİTİKASI
• Müşteri Memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak
• Üretmiş olduğumuz ürünlerimizde ve hizmetlerimizde kalite düzeyini sürekli yükseltmek için tüm çalışanlarımızın fikirlerini alıp, katılımlarını sağlamak
• Tüm çalışanlarımıza gerekli bilgilendirme ve eğitimler yardımıyla kendilerinin, diğer çalışanların ve ziyaretçilerin sağlık ve güvenliklerini tehlikeye atmamak.
• Kalite Yönetim Sistemi standartlarına uygun olarak sürekli iyileştirmeyi sağlamak
Misyonumuz:
Gelişimci düşünen, başarıyı ve kaliteyi hedefleyen, yenilikçi bir ekibiz.
Vizyonumuz:
TEKKALE değişime ve gelişmeye açık, sürekli gelişen, uzman ekibi ve son teknoloji makineleri ile işlerini başarı ile tamamlar, geleceğini düşünür ve müşterisini çözüm ortağı olarak kabul eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder