BFİ & JAHA SOLAR ENERJİ


Firma Adı:BFİ & JAHA SOLAR ENERJİ
Hizmet verdiği sektör:Günes Enerjisi Elektirik üretim Sistemleri
Firma yetkilisi:Ferda İnan
Telefon:452-777-2052
Adres:Akyazi Mah. Ahmet Cemal Magden Cad. No: 87/A

ALTINORDU/ ORDU
Website:www.bfijahasolar.com.tr
Email:bfijahasolar@bfijahasolar.com
Firma Hakkında:BFİ & JAHA SOLAR ENERJİ

2000 yılında Almanya'nın Stuttgart şehrinde kurulan ve Baden Württemberg eyaletinde faaliyetlerine başlayan Enerji Lojistik GES (Güneş enerji sistemleri) adı altındaki şirket 2015 yılı itibari ile BFI Enerji Alternatif Enerji Üretim Sistemleri adı altında Türkiye`ye taşınmış bulunmaktadır. 15 yıllık tecrübesi ile birlikte Türkiye'de Alternatif enerji piyasasında hayli iddialıdir. BFI Enerji konusu Güneş enerjisi, Güneş Kollektörleri, Güç Kaynakları, Enerji Depolama, Sistem mühendisliği, Fizibilite çalışmaları, Enerji Tasarrufu Sistemleri (LED) teknolojisi, Yenilenebilir enerji sistemleri konularında hizmet sunmaktadır.
BFİ ENERJİ, Alternatif enerji üretimi ve kurulumu yapmak üzere Türkiye elektrik piyasasına ilişkin mevzuata uygun olarak 26.01.2015 tarihinde kurularak serbest enerji piyasası koşullarında müşterilerine kaliteli ve rekabetçi hizmet sağlama anlayışıyla yola çıkmıştır.

BFI Enerji Alternatif Enerji Üretim Sistemleri LTD.Sti. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan aldığı Alternatif enerji üretimi lisansı ile Türkiye elektrik enerjisi piyasasında serbest ve ticari tüketici konumundaki güneş tarlaları kurulumu ticarethanelere, sanayi tesislerine ve meskenlere Alternatif elektrik enerjisi kurulumu ve satışı yapmaktadır.

2017 yılı itibari ile JAHA SOLAR ENERJİ ile İş ortaklığı imzalayarak Türkiye'mizin Ordu ilinde yıllık 200 MW lık yerli panel üretimi için gün saymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder